Kuva tulee kun teen piirakkaa seuraavan kerran
Muruseos:
8dl vehnäjauhoja
3dl sokeria
2tl ruokasoodaa
2tl vanilija/vaniliinisokeria
250g voita
Pohja:
2/3 muruseosta
2dl piimää
1 muna
Täyte:
1L raparperin paloja
400-450g rahkaa
2dl sokeria
2 munaa
3tl vanilija/vaniliinisokeria
Syvä uunipelti ja leivinpaperi
- Valmista muruseos sekoittamalla kaikki aineet keskenään ja ota siitä 2/3 erilleen johon lisätään piimä ja muna.
- Levitä taikina uunipellille ja levitä raparperinpalat päälle.
- Sekoita rahkan joukkoon munat ja sokerit.
- Levitä rahkaseos raparperien päälle.
- Ripottele pinnalle loppu muruseos.
Paista 200 asteessa n.45min keskitasolla
Tarjoile sellaisenaan tai vanilijakastikkeen/vaahdon kera P:
Lisää kommentti
Kommentit